Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ένας «ρομποτικός» κόσμος στα σχολεία της Κρήτης

 Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να συμετάσχω, πάντως  η Ειδική Θεματική Δραστηριότητα που τρέχουμε με τα παιδιά μας χρησιμοποιεί τα  Lego....

 Δείτε εδώ την ιστοσελίδαμ μας

http://ethd6epal2012.weebly.com/Τον μαγικό κόσμο της τεχνολογίας, όχι μέσα από τη «βαρετή» θεωρία, αλλά στην… πράξη, θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της Κρήτης.

Οι μικροί μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα «μυστικά» της τεχνολογίας και παράλληλα να κατασκευάσουν τα δικά τους ρομπότ, στο πλαίσιο του 5ου Διαγωνισμού Ρομποτικής, ο οποίος το 2014 θα διεξαχθεί στη Μόσχα.

Ένας «ρομποτικός» κόσμος στα σχολεία της Κρήτης

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης, Απόστολο Κλινάκη, πρόκειται για ένα καινούργιο πρόγραμμα με στόχο την ψυχαγωγία αλλά και τη δημιουργική μάθηση σε εκπαιδευτικούς τομείς στους οποίους το ωρολόγιο πρόγραμμα δεν δύναται να εμβαθύνει.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις εκπροσώπων της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Κρήτης, του Οργανισμού Ρομποτικής Εκπαίδευσης & Επιστήμης και του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης.


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.