Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΜΗΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2018Ο Τομέας Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού Ι τού 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Ηρακλείου, σε συνεργασία με τους: Ιωάννη Τζωρτζάκη, Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ12 Μηχανικών (Κρήτης και Κυκλάδων), Επιστημονική-Επαγγελματική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (Ε.Ε.ΤΕ.Μ. παράρτημα Κρήτης), Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών νομού Ηρακλείου και με την υποστήριξη της Σχολικής Επιτροπής και της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης, διοργανώνει το «Μήνα Ηλεκτρικής Ασφάλειας» 2018 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στo πλαίσιο του «Μήνα Ηλεκτρικής Ασφάλειας» 2018 θα πραγματοποιηθούν: εκπαιδευτικές επισκέψεις, επιμορφώσεις σε διάφορα αντικείμενα, ημερίδες, παρουσιάσεις και δράσεις που σκοπό έχουν να προάγουν τη γνώση για την ασφαλή χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, καθότι η ηλεκτρική ενέργεια είναι ένα κοινωνικό αγαθό που κάνει τη καθημερινή μας ζωή πιο εύκολη, αρκεί να υπάρχει η απαραίτητη γνώση για την ασφαλή χρήση της.
Ο «Μήνας Ηλεκτρικής Ασφάλειας» απευθύνεται σε όλους τους χρήστες της ηλεκτρικής ενέργειας, Μαθητές, Σπουδαστές, Γονείς, καθώς επίσης στους Επαγγελματίες του χώρου. Μέσα από τις δράσεις του «Μήνα Ηλεκτρικής Ασφάλειας» θα υπάρξει ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την ασφαλή χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας και τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας.
Η Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση με Λύκεια ανοικτά στη κοινωνία, εκπαιδεύει, συνδράμει, ενημερώνει, συντονίζει με τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για την ασφαλή και οικονομική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας και των τεχνολογιών αιχμής.


Πληροφορίες:
στο δικτυακό τόπο « ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ» : http://electricalsafetyhellas.weebly.com/

και την ιστοσελίδα του 1ου ΕΚ Ηρακλείου:
http://srv-1sek-irakl.ira.sch.gr/1ekirakwp/Στήν ιστοσελίδα υπάρχει link για συμμετοχή στη δράση των επιμορφώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.