Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Πρόσκληση σε εσπερίδα για την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ασφαλούς χρήσης της ηλεκτρικής ενέργειας.




«Πρόσκληση σε εσπερίδα»

Ο Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού Ι του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Ηρακλείου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Νομού Ηρακλείου και την Επιστημονική-Επαγγελματική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών στο πλαίσιο του «Μήνα Ηλεκτρικής Ασφάλειας» 2018, σας προσκαλούν σε Εσπερίδα ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9, Ηράκλειο).

Σκοπός της εσπερίδας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα 
ασφαλούς χρήσης της ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και η αναγκαιότητα ελέγχων και επανελέγχων ώστε να πιστοποιείται η καλή λειτουργία μιας ηλεκτρικής εγκατάστασης. Εκείνη τη βραδιά, με τους ομιλητές που θα συμμετέχουν, θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε ότι το κόστος ελέγχου μιας ηλεκτρικής εγκατάστασης είναι μηδαμινό σε σχέση με την αξία μιας ανθρώπινης ζωής. Θα γίνει μια ανοιχτή συζήτηση όπου θα αναλύσουμε τις νομικές, τις ιατρικές και τις τεχνικές επιπτώσεις σε ένα τυχαίο ατύχημα, με ομιλητές καταξιωμένους επιστήμονες από το κάθε χώρο.

Η εσπερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να βρείτε  στον δικτυακό τόπο « ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ» : http://electricalsafetyhellas.weebly.com/ και την ιστοσελίδα του 1ου ΕΚ Ηρακλείου:   http://srv-1sek-irakl.ira.sch.gr/1ekirakwp/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.